SVI VIDE STIVIJA DŽIJA NA KLUPI LIVERPULA Ipak, jedna legenda se ne slaže s tim!
Foto: EPA/ROBERT PERRY

Različito mišljenje

SVI VIDE STIVIJA DŽIJA NA KLUPI LIVERPULA Ipak, jedna legenda se ne slaže s tim!

Fudbal -

Slavni Liverpul prolazi kroz jedan od najtežih perioda u novijoj istoriji, klub sa Enfild rouda se bukvalno raspao, porazi da domaćem terenu se nižu, a kola koja vrtoglavo jure nizbrdo nema ko da zaustavi.

Zato i ne čude priče oko smene menadžera, dojučerašnjeg heroja Jirgena Klopa mnogi sada teraju s klupe, a senzacionalna titula Rendžersa u Škotskoj iznedrila je novu logičnu ideju - Stivi Dži!

Legendarni kapiten Stiven Džerard položio je ispit kao trener, mnogi navijači Crvenih sanjaju njegov povratak na Enfild roud. Međutim, ima i onih koji smatraju da je Liverpul trenutno preveliki zalogaj za Stivena.

Liverpul, finale LŠ, Liga šampiona 2005
foto: Profimedia

Tako misli i legendarni igrač Redsa Mark Lorenson.

- Dugo se provlači to pitanje može li Džerard da bude menadžer u Liverpulu. Zbog očajne sezone ova ideja sve se glasnije pominje i svi kažu da je Stiven sledeći - kaže Lorenson za BBC i dodaje:

Jirgen Klop
foto: Profimedia

- Uz svo poštovanje njegovih sjajnih rezultata u Rendžersu, biti menadžer u Liverpulu je sasvim druga dimenzija. To bi bio veliki korak i rizik za vlasnike kluba. Smatram da bi bilo bolje da Džerard najpre dobije posao u nekom drugom premijerligašu. S druge strane, ne vidim da se Klopu sprema otkaz. Neće on izgubiti sadašnje mesto tako lako.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track