BOG NAS JE POGLEDAO: Lalatović ponosan posle plasmana u polufinale Kupa
Foto: Starsport©

dva koraka od odbrane trofeja

BOG NAS JE POGLEDAO: Lalatović ponosan posle plasmana u polufinale Kupa

Fudbal -

Vojvodina je prošlog proleća uspela da osvoji trofej Kupa Srbije u fudbalu, a sada je pobedom nad Spartakom 2:1 stigla na dva koraka od odbrane trofeja.

Šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je izrazio veliko zadovoljstvo svim onim što njegovi igrači rade čitave ove sezone.

''Ovo će biti moje četvrto polufinale Kupa Srbije zaredom i teško je igrati u nizu na tom nivou i znali smo da nas čeka teška utakmica. Spartak je ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće, imaju sjajne krilne igrače, koji odlično igraju bez lopte, osvajaju prostor i pokazali su da imaju odličan tim. Nisu lak rival kada se igra ovako na jedan meč i znali smo da moramo da damo više od maksimuma da bismo ovde pobedili. Moji momci su zaslužili mnogo više nego što dobijaju i rekao sam im da i danas pokažu svoje pravo lice, jer mora da im se vrati sve ovo dobro što rade za Vojvodinu'', rekao je Lalatović.

Utakmicu je opisao kao ''taktički tvrdu'', a jedino za čime žali posle svega jeste što se utakmice još uvek igraju bez prisustva gledalaca.

''Pogodili smo iz tog prvog šuta Čovića, u prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika. Drugo smo dobro otvorili, oni su se vratili sjajnim udarcem Šimure. Bog nas je pogledao, vratilo nam se za neke stvari i zasluženo smo postigli i drugi pogodak za pobedu. Prezadovoljan sam i preponosan sam na svoj tim, mi smo treći na tabeli u prvenstvu, sada smo opet u polufinalu Kupa Srbije. Ovu pobedu posvećujemo našim navijačama. Žao mi je što i dalje igramo bez publike. Čestitam još jednom Spartaku na odličnoj utakmici'', zaključio je Lalatović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track