FUDBALER VOJVODINE PRED MEČ SA RADNIKOM IZ SURDULICE: Ne menjamo plan i želju da dobijemo svaki meč
Foto: Starsport©

konferencija

FUDBALER VOJVODINE PRED MEČ SA RADNIKOM IZ SURDULICE: Ne menjamo plan i želju da dobijemo svaki meč

Fudbal -

Fudbaler Vojvodine Nemanja Čović rekao je danas, pred meč Super lige sa Radnikom iz Surdulice, da njegov tim neće promeniti plan i želju da pobedjuje u svakoj utakmici, uprkos mogućim rotacijama u ekipi.

"Radnik je domaćinska ekipa, biće teška utakmica, jer su u veoma dobroj formi. Mi imamo dosta igrača, što se kaže dugačku klubu, možda će doći do odredjenih rotacija, ali to ne menja naš plan i želju da pobedimo u svakom meču. Bićemo spremni, kao i uvek, da damo sve od sebe", rekao je Čović, a preneo je sajt kluba.

Fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Radnika u ponedeljak, u meču 27. kola Super lige Srbije.

Čović je u poslednjem meču, koji je ekipa Vojvodine igrala protiv Spartaka iz Subotice u četvrtfinalu Kupa Srbije postigao prvi gol, a njegova ekipa je taj meč dobila rezultatom 2:1.

"Srećan sam zbog novog gola, a još srećniji zbog nove pobede. Nikada nisam imao neke lične ambicije, uvek su bile vezane samo za ekipu. Kada ekipa pobedjuje, to znači da svi dobro igramo. Želim da postignem što više golova, ali samo ako i Vojvodina pobedjuje. Moj cilj je ono što svi želimo da odbranimo trofej u Kupu Srbije i da budemo na mestu koje vodi u Evropu", istakao je Čović.

Vojvodina se na tabeli Super lige Srbije nalazi na trećem mestu sa 53 boda, dok je Radnik na šestom mestu sa 41 bodom.

Meč se igra u ponedeljak u Surdulici, od 14.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track