SRPSKI ZET REŠIO DA SE VRATI FUDBALU: Bastijan Švajnštajger postaće direktor Filipu KOSTIĆU i Luki JOVIĆU u AJNTRAHTU!
Foto: Instagram

legenda opet u akciji

SRPSKI ZET REŠIO DA SE VRATI FUDBALU: Bastijan Švajnštajger postaće direktor Filipu KOSTIĆU i Luki JOVIĆU u AJNTRAHTU!

Fudbal -

Nekadašnji nemački fudbaler i muž Ane Ivanović uskoro na novom zadatku

Bastijan Švajnštajger rešio je da prekine odmor i vrati se fudbalu. Srpski zet i muž Ane Ivanović prvi je kandidat za sportskog direktora Ajntrahta iz Frankfurta.

Bastijan Švajnštajger
foto: Reuters

Pre mesec dana Fredi Bobić je najavio odlazak sa mesta prvog operativca Ajntrahta s obrazloženjem da su mu potrebni novi izazovi u karijeri. On je praktično sve dogovorio sa Hertom i tamo bi trebalo da nastavi sa odličnim poslom koji je radio u Frankfurtu, gde ima važeći ugovor do juna 2023. godine.

Luka Jović, Filip Kostić
foto: AP Arne Dedert

Nemački "Bild" piše da je Bastijan Švajnštajger prvi izbor uprave Ajntrahta. Kako kažu, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke ima sve osobine koje su potrebne za funkciju sportskog direktora - odličnu reputaciju u svetu, veliku mrežu kontakata i liderske sposobnosti. Druga dva kandidata su Jonas Bold iz Hamburgera i Ruven Šreder iz Majnca.

Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
foto: Profimedia

Ostaje samo da se sa njim obave finalni razgovori, jer kako je sam rekao pre nekoliko meseci, uživa u odmoru i prija mu uloga oca i muža na porodičnom imanu u Majorki. Uz to Bastijan radi kao TV komentator na jednoj stanici, a odlučio je i da napiše autobiografiju, pa je angažovao poznatog pisca Martina Zutera koji će prirediti taj roman.

Bastijan Švajnštajger oženjen je nekadašnjom srpskom teniserkom Anom Ivanović, a njih dvoje imaju dva sina Leona i Luku.

Kurir sport / www.bild.de

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track