ZNAMO KOJI PORTUGALCI NAPADAJU SRBIJU, SELEKTOR SANTOŠ PORUČUJE: To su samo kvalifikacije, mi hoćemo da BUDEMO PRVACI SVETA!
Foto: Profimedia

moćna ekipa

ZNAMO KOJI PORTUGALCI NAPADAJU SRBIJU, SELEKTOR SANTOŠ PORUČUJE: To su samo kvalifikacije, mi hoćemo da BUDEMO PRVACI SVETA!

Fudbal -

Sve je bliži start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kom će jedan od protivnika Srbije biti reprezentacija Portugala.

Selektor Fernando Santoš objavio je spisak reprezentativaca na koje računa na startu kvalifikacija, i sigurno je da nijednom rivalu nije svejedno kada na jednom mestu vidi imena poput Kristijana Ronalda, Dioga Žote, Brenarda Silve, Žoao Feliksa; Bruna Fernandeša, Pepea, Rubena Dijaša...

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Jaki da jači ne mogu biti Porutgalci će u subotu 27. marta stići u Beograd, a tamošnji mediji tražili su objašnjenje od selektora zbog čega na startu kvalifikacija nije ukazao šansu većem broju debitanata, kako bi oni osetili atmosferu u reprezentaciji.

Fernando Santos
foto: EPA/SERGEY DOLZHENKO

- Ovo nije vreme za eksperimente, ovo je početak kvalifikacja za Svetsko prvenstvo. Pričamo o takmičenju koje Portugal nikad nije osvojio, a već sam nekoliko puta rekao da hoćemo da budemo prvaci sveta - poručio je Santoš.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track