OPIJANJE I LOŠE DRUŠTVO: Ronaldinjo pukao posle smrti majke
Foto: Profimedia

nikako da izađe iz problema

OPIJANJE I LOŠE DRUŠTVO: Ronaldinjo pukao posle smrti majke

Fudbal -

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo prolazi kroz težak trenutak u životu nakon smrti majke koja je pre nešto više od mesec dana izgubila bitku sa korona virusom posle nekoliko nedelja borbe.

Nekadašnji as Barselone i Pari Sen Žermena ostao je emotivno ispražnjen posle gubitka roditelja, a prema vestima iz Brazila u međuvremenu je upao u probleme izazvane kontinuiranim pijanstvima.

- Svakoga dana Ronaldinjo organizuje žurke. Počinje dan s vodkom, viskijem i džinom rano ujutru i ne prestaje da pije sve do sledećeg jutra. Pio je on i ranije, nije sporno, ali je problem što se posle smrti majke stvar izgleda otrgla kontroli - ispričao je lokalnim medijima jedan od prijatelja fudbalera koji insistira na anonimnosti.

Ronaldinjo je odlučio da se skrasi u Porto Alegreu posle problema koje je imao u Paragvaju sa lažnim dokumentima kada je bio i uhapšen.

- Živi u tvrđavi u kojoj ima sve što mu treba. Ima veliko srce i pokušava da bude velikodušan prema prijateljima, ali istovremeno i ne primećuje da tako samo sebi još više stvara probleme jer se dohvatio lošeg okruženja - ispričao je izvor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track