MAMIĆ PLAĆAO PROVOD SUDIJI Vekiću, u kom ste hotelu bili sa ljubavnicom i njenom ćerkom? Prevoz do BG sredila vam je gospođa Mica
Foto: Printskrin

prozivke

MAMIĆ PLAĆAO PROVOD SUDIJI Vekiću, u kom ste hotelu bili sa ljubavnicom i njenom ćerkom? Prevoz do BG sredila vam je gospođa Mica

Fudbal -

Zdravko Mamić, nekadašnji prvi čovek Dinama iz Zagreba, ne prestaje s objavama na Fejsbuku u kojima otkriva razne malverzacije koje je činio sa osobama iz hrvatskog fudbala i pravosuđa.

Te osobe su, prema Mamićevim rečima, sarađivale s njim u procesu za koji je on optužen, a tiču se izvlačenja ogromne sume novaca iz zagrebačkog kluba.

Mamić je ovog puta opleo po Zvonku Vekiću, sudiji opštinskog suda iz Osijeka, za koga je rekao da mu je platio put u Dubai sa ljubavnicom i njenom ćerkom.

- Pomalo se i ja služim internetom, pa znam da kada privatno idete na put trebate da rezervišete i platite avionske karte, a te vam potvrde dođu na mejl s računom. Isto vredi i za hotele. Sudija Vekić preračunao se u svojima pokušajima manipulacije, kako bih ja znao da je on u Dubaiju, gde i s kime, te znao njegovog zeta ako nisam bio s njim. Pokažite nam račune gospodine Vekiću, došlo je vreme. Možda vam sećanje osveži činjenica da ste bili sa mnom u "Rixosu", a da potvrde o rezervaciji leta nemate jer su kupljene direktno u Beogradu, odakle ste letili za Dubai. Prevoz do Beograda sredila vam je gospođa Mica iz osječkog restorana "Bijelo plavi" kod koje svakodnevno pijete i jedete na račun drugih. Za početak na račun vlasnika Osječke pivare gospodina Ivana Komaka - napisao je Mamić na svom Fejsbuk profilu.

Mamić je ranije u izjavi za istražne organe rekao i da je Zvonku Vekiću platio 400.000 evra mita kako bi dobio neke pogodnosti tokom suđenja u Osijeku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track