VOJVODINA DOČEKUJE INĐIJU Zukić: Najteže je dobiti male utakmice
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

VOJVODINA DOČEKUJE INĐIJU Zukić: Najteže je dobiti male utakmice

Fudbal -

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić rekao je, pred meč protiv Inđije u Super ligi Srbije, da su te utakmice protiv uslovno rečeno manjih timova najteže.

"Inđija ima dobar i iskusan tim, bori se za opstanak, neće biti lak rival, ali i mi se borimo za treće mesto. Mislim da neće biti laka utakmica, ali želimo tri boda i da se približimo Partizanu i Crvenoj zvezdi i da ostanemo u dobroj formi", rekao je Zukić, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Inđiju u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Novosadski klub je treći na tabeli sa 54 boda, dok je Indjija na 17. poziciji sa 26 osvojenih bodova.

"Raspoloženje u ekipi je fantastično. Protiv Radnika smo gubili 2:0 i vratili smo se i uzeli bod, a mogli smo da damo još koji gol i osvojimo sva tri. Ja sam samo promašio dva zicera, mogao sam da rešim meč, pre toga sam Javoru dao gol iz teže pozicije, ali to je fudbal", rekao je Zukić.

Nakon reprezentativne pauze, Vojvodina ima niz na papiru lakih utakmica protiv timova iz donjeg dela tabele.

"Nema lakih utakmica u našem prvenstvu. Šest-sedam ekipa je u igri da opstane i protiv takvih je najteže igrati... Mi igramo uvek isto, dajemo sve od sebe, jer su te utakmice protiv uslovno rečeno manjih timova najteže", dodao je Zukić, koji je spreman da zaigra i ovaj meč.

"Bio sam povredjen skoro mesec dana, sada sam se oporavio i osećam se odlično, 100 odsto sam spreman da pomognem ekipi", rekao je Zukić.

Utakmica Vojvodina - Indjija na programu je u nedelju u 15.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track