STANKOVIĆ POSLE MLADOSTI: Deki objasnio šta znači igrati za Zvezdu!
Foto: Starsport©

ima stvari kojima nije zadovoljan

STANKOVIĆ POSLE MLADOSTI: Deki objasnio šta znači igrati za Zvezdu!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan nakon novog trijumfa protiv Mladost iz Lučana 4:1 u 28. kolu Superlige Srbije.

"Ono što je trebalo da se vidi se videlo. Ima stvari koje treba da se bace sa strane. Igrati za Zvezdu znači da se trudiš da zaslužiš dres svakog minuta. Ali dobro, to je nešto o čemu ćemo svakako pričati. Koliko smo napora uložili da ovih 12 utakmica završimo kako smo želeli i idu igrači na zasluženi odmor. Odmor dolazi u fenomenalnom trenutku. Svaka čast momcima, ne znam odakle su izvukli snagu da sve ovo prebrode. Sve je to izgledalo lepo, ovo je jedan lep put", istakao je Stanković nakon meča.

Trener Mladosti Darko Rakočević istakao je da njegov tim nije odigrao lošu utakmicu, ali da su tri brzo primljena gola presudila utakmicu.

"Nismo bili toliko loši. Imali smo dogovor da preko kontre ugrozimo Zvezdu, postigli gol, ali kad primite onako tri gola za kratko vreme, teško je oporaviti. Okrećemo se mečevima na kojima moramo da uzmemo neke bodove", zaključio je Rakočević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track