RAJKOVIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: Reprezentativci iz Francuske stižu na Piksijevu prozivku
Foto: Foto: fss.rs

problem su korona pravila

RAJKOVIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: Reprezentativci iz Francuske stižu na Piksijevu prozivku

Fudbal -

Trojica fudbalskih reprezentativaca Srbije koji nastupaju u prvenstvu Francuske, definitivno će doputovati i biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće kvalifikacione mečeve za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Prvo je Predrag Rajković napisao poruku jasno aludirajući da mu je sledeći izazov nastup za reprezentaciju Srbije.

“Sačuvana mreža i tri boda. Vreme je za nacionalni tim” stoji ispod poslednje objave na profilu prvog golmana reprezentacije.

Rajkovićev Rems je u poslednjem meču pred pauzu pobedio Dižon u gostima sa 1:0, a mreža našeg reprezentativca je ostala netaknuta.

Fudbalski savez Srbije, najavio je za ponedeljak online konferenciju za medije na kojoj će na pitanja novinara odgovarati Filip Đurićić i Stefan Mitrović, igrač Strazbura čiji je dolazak takođe bio pod znakom pitanja.

Mitrovićev Strazbur je poražen na svom terenu sa 2:1 od Lensa.

Treba očekivati da će poput njih dvojice u Srbiju doći i Mihajlo Ristić, koji igra u Monpeljeu.

Sva trojica su bila pod znakom pitanja zbog rigoroznih protokola u borbi protiv koronavirusa u Francuskoj po kojima svi koji se u zemlju vraćaju posle boravka u nekoj od država van Evropske unije moraju u karantin od dve nedelje. Srbija će poslednji meč u ovom ciklusu odigrati protiv Azerbejdžana u gostima što znači da bi trojac morao u izolaciju po povratku u svoje klubove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track