IRCI MORAJU DA PADNU Orlovi, raširite krila, pokažite moć i CELA SRBIJA ĆE BITI UZ VAS! Šta očekujete od reprezentacije? (ANKETA)
Foto: @starsport

kreću bitke

IRCI MORAJU DA PADNU Orlovi, raširite krila, pokažite moć i CELA SRBIJA ĆE BITI UZ VAS! Šta očekujete od reprezentacije? (ANKETA)

Fudbal -

Bolji ste, izađite na teren i pobedite! Poverenje fudbalske Srbije može jedno da se vrati pobedama. Priliku za prvom, Orlovi imaju već u sredu!

Republika Irska prvi je protivnik Srbije u kvalifikacijama za Mundijal. Meč na stadionu "Rajko Mitić" počinje sutra u 20.45, a očekivanja svih navijača su ogromna!

Pre svega od Dragana Stojkovića, novog selektora Srbije koji je svojim izjavama u prethodnim nedeljama doprineo da mnogo ljudi ponovo kaže: - Radujem se meču reprezentacije i jedva čekam da ga gledam.

E, da bi to tako bilo i u budućnosti nephodno je "samo" jedno - pobediti Irsku. Da li će biti lako? Neće. Da li smo bolji? Jesmo. Da li je pobeda jedini mogući izbor? Apsolutno.

Piksi je svestan ozbiljnosti rivala, ali njegove reči idu u drugom smeru...

- Mi moramo da budemo fokusirani na našu igru. Naravno, da očekujem da pobedimo! Irska je kvalitetan tim, ovde nema lakih utakmica i rivala, mi gledamo samo sebe - jasan je Stojković.

Orlovi, Fudbalska reprezentacija Srbije
foto: Profimedia

Alibija nema, ne pred ovu utakmicu, nego bilo koji meč:

- Cilj je devet bodova iz ova tri martovska meča - poruka je Dragana Stojkovića.

Na kraju važno je biti pošten i prema Stojkoviću. On je odradio samo dva treninga sa reprezentacijom i iluzorno je preko noći očekivati da igramo "k'o Brazil". Ono što se podrazumeva je pristup i da nam reprezentacija nikada više ne igra kao u meču baraža sa Škotskom.

Kurir sport / M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track