PORTUGALCI SE OZBILJNO SPREMAJU ZA SRBIJU: Selektor Santoš otkrio kako namerava da sruši Orlove!
Foto: Profimedia

žele pobedu na marakani

PORTUGALCI SE OZBILJNO SPREMAJU ZA SRBIJU: Selektor Santoš otkrio kako namerava da sruši Orlove!

Fudbal -

Reprezentacija Srbije u subotu će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati moćnu selekciju Portugala (20.45) čiji selektor ima samo reči hvale za naš tim.

Portugalci su u prvom kolu uz dosta muke savladali Azerbejdžan rezultatom 1:0 i selektor Fernando Santoš je svestan da će njegovi igrači morati da odigraju mnogo bolje u Beogradu ako žele da osvoje nova tri boda.

"Srbija ima igrače velikog kvalitetna i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji", iskren je selektor Portugalaca.

Fernando Santos
foto: Profimedia

Santoš očekuje da će utakmica biti otvorena, da će Srbija napasti njegov tim.

"Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti", poručio je Santoš.

Fernando Santos
foto: Profimedia

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track