VESELO U TABORU ORLOVA Vlahović pitao Mitra da li je najbolji u istoriji: Fali ti još jedan? Ajmo po njega!
Foto: Profimedia

sjajna atmosfera

VESELO U TABORU ORLOVA Vlahović pitao Mitra da li je najbolji u istoriji: Fali ti još jedan? Ajmo po njega!

Fudbal -

Sjajna atmosfera u taboru Orlova nakon uspešnog starta kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Naša reprezentacija savladala je Republiku Irsku u prvom kolu kvalifikacija za SP 2022. rezultatom 3:2 i tako prvi put posle 11 godina pobedom započela kvalifikacije za neko veliko takmičenje.

Strelci sva tri gola za Orlove na ovom meču bili su Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović. Mladi fudbaler Fiorentine doneo je izjednačenje Srbiji u prvom poluvremenu, a Mitrović, koji je ušao sa klupe u drugom delu meča, sa dva gola je zapečatio sudbinu Iraca.

Očekivano, junaci Srbije bili su sjajno raspoloženi nakon meča.

Mlađi Vlahović imao je samo reči hvale za sjajnog Mitra, koji je na tom meču izjednačio rekord legendarnog Bobeka i sada se sa 38 postignutih golova nalazi na deobi prvog mesta na večnoj listi strelaca.

"Svi znamo koliko Mitar daje sebe, koliko mu je drago kad dođe da igra za reprezentaciju. Kada je dao drugi gol, prišao sam mu i pitao ga da li je postao najbolji u istoriji. Rekao mi je da mu fali još jedan, pa sam mu poručio da idemo po njega. Sigurno da sam srećan zbog njega, čestitam mu i želim mu svu sreću i nadam se da će što pre probiti tu granicu i taj rekord", otkrio je Vlahović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track