O NE, NE ČAK I OVDE: Dešana pitanje ostavilo u čudu, ali se izvukao VIDEO
Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

NEZGODNO

O NE, NE ČAK I OVDE: Dešana pitanje ostavilo u čudu, ali se izvukao VIDEO

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Francuske savladala je Kazahstan 2:0 u meču kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, a posebno je zanimljivo bilo nakon meča, kada je selektor Francuske Didije Dešan morao da odgovara na pitanje o Karimu Benzemi.

Napadač Reala je 2015. godine izbačen iz reprezentacije zbog skandala u kojem ga je saigrač Matije Valbuena optužio da ga je ucenjivao njegovim porno snimcima, a napadač Real Madrida je te navode demantovao.

Odlučeno je da ga više u nacionalnom timu neće biti, a Dešan je svojevremeno poručio da bira igrače za koje smatra da će doprineti samom timu, pritom izbegavavši da govori o napadaču, koji je za nacionalni tim upisao 81 nastup i postigao je 27 golova.

Upravo zbog toga ga je novinarsko pitanje u Kazahstanu pomalo zateklo, ali je Dešan pokazao kakav je šaljivdžija pa je prvo bledo gledao u čoveka koji mu je postavio pitanje, a onda se nasmejao.

- O ne, čak i ovde... Idemo na neko drugo pitanje. Novinari iz Francuske su vam rekli da me to pitate, sigurno – našalio se selektor Francuske u osmeh i gestikulaciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track