PORTUGALSKI MEDIJI BLJUJU VATRU: Skandal u Beogradu! Ukrali su nam pobedu!
Foto: Profimedia

besni

PORTUGALSKI MEDIJI BLJUJU VATRU: Skandal u Beogradu! Ukrali su nam pobedu!

Fudbal -

Bura se ne stišava!

Srbija i Portugal odigrali su nerešeno 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a gostima u 93. minutu nije priznat pogodak kada je lopta prešla gol liniju nakon šuta Kristijana Ronalda.

Portugal je posle prvih 45 minuta igre imao ubedljivu prednost na Marakani (2:0), međutim, Orlovi su za manje od 15 minuta igre u nastavku postigli dva gola i stigli do izjednačenja. Mnogo drame viđeno je u poslednjim momentima meča, kada Dani Makeli nije priznao gol Kristijanu Ronaldu.

Pobesneo je as Juventusa zbog toga, ali pobesneli su i portugalski mediji...

Ugledni "Rekord" je žestoko isprozivao holandskog sudiju. Istakli su da je Makeli ukrao pobedu Portugalcima u Beogradu.

Ništa blaži u svojoj oceni nije bio ni "O Žogo". U izveštaju "Skandal u Beogradu" citirali su selektora Fernanda Santoša koji je otkrio da mu se sudija iz Holandije izvinjavao nakon meča jer nije priznao Ronaldu čist gol.

Engleska je krenula u kvalifikacije za SP pobedom od 5:0 nad San Marinom, a danas (18.00) gostuje Albaniji koja je slavila na gostovanju Andori sa 1:0. Albanci su nezgodni kao domaćini, ali Gordi Albion je ipak značajno kvalitetniji. Kvota na dvojku je 1,40, dupla šansa 1X je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Albanija - Engleska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track