ZA SVE JE KRIVA MAFIJA Orlovi otkrili tajnu MISTERIOZNE proslave gola u Bakuu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

dišu kao jedan

ZA SVE JE KRIVA MAFIJA Orlovi otkrili tajnu MISTERIOZNE proslave gola u Bakuu! (VIDEO)

Fudbal -

Orlovi stvorili strašan timski duh!

Fudbalska reprezentacija Srbije fantastično je započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru. Tri utakmice - sedam bodova! Prvo su pali Irci, pa smo uzeli bod evropskom šampionu, a onda je došla i prva pobeda na gostovanju protiv Azerbejdžana. Atmosfera u ekipi je fantastična, što se jasno moglo videti i po neobičnoj proslavi gola koji je postigao nezaustavljivi Aleksandar Mitrović.

Srpski rekorder je nakon meča sa Azerbejdžanom otkrio da se igrači u nacionalnom timu nikada bolje nisu slagali. Mobilni telefoni imaju sve manju ulogu, a fudbaleri puno vremena provode zajedno igrajući jednu uzbudljivu društvenu igru, koja ih je inspirisala da na neobičan način proslave pobednički gol popularnog Mitra.

"To je nešto naše... Imamo neku igru koju igramo, cela ekipa, cela svlačionica. Igra se zove "Mafija", jako je komplikovana, ali smo svi u toj grupi i onda smo se dogovorili da to bude jedan način da proslavimo gol. Tako da je stvarno lep način za proslavu gola", rekao je naš heroj nakon pobede u Bakuu.

"Jako je teška igrica, imaš bandite, adovkate, detektive, medicinske sestre... Svako dobije po kartu i onda ide svađa, treba da se nađu banditi. Jako je zanimljiva igra i sve nas više igra. Svakoga dana, posle ručka i večere igramo i u avionu. Nas 20 igrača je igra, jako je dobra i za atmosferu i za zanimaciju po karantinima i hotelima", dodao je Mitrović.

O zanimljivoj društvenoj igri, koja je zbližila naše reprezentativce, govorio je i kapiten Dušan Tadić.

"Proslavili smo gol tako, malo smo se zezali, to je baš lepo i pokazuje zajedništvo", kaže uz osmeh as Ajaksa.

Kada je upitan ko je najbolji u igri, Tadić je iskoristio priliku da malo "bocne" zvezdaše iz tima.

"Pa, nema tu najboljih... Onako, svi blefiraju, lažu... Ali, ima i dobrih igrača. Gajić je jako dobar, nikad ne znaš šta ima i ovaj Grujić isto. Ne znam, izgleda da se ta Zvezdina škola dobro pokazala. Ne znam zašto", rekao je uz osmeh kapiten Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track