NEMOJ DA ME ZOVEŠ AKO IGRAMO NA STADIONU PARTIZANA Rade Bogdanović otkrio anegdotu koja će podići VELIKU BURU u fudbalskoj Srbiji!
Foto: Pritnscreen

šok priča

NEMOJ DA ME ZOVEŠ AKO IGRAMO NA STADIONU PARTIZANA Rade Bogdanović otkrio anegdotu koja će podići VELIKU BURU u fudbalskoj Srbiji!

Fudbal -

Bivši reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović ispričao je anegdotu koja je ostavila ljubitelje fudbala u Srbiji bez teksta.

Bivši napadač je u podkastu "Miljanov korner" na Sputnjiku pričao o jednom šokantnom događaju koji bi mogao da izazove buru u javnosti Srbije.

Rade tvrdi da se ovo zaista dogodilo...

"Neću da ga imenujem, nakačiću ga u budućnosti", počeo je Bogdanović.

"Pričam o patriotizmu - evo jedan proveren podatak. Prilazi fudbaler selektoru, pored selektora pomoćnik, a on kaže - 'Selektore, nemojte nikad više da me zovete ako ćemo igrati na stadionu Partizana jer teren nikad nije pokošen i nema WC papira u toaletima'" otkriva Bogdanović i dodaje:

"I okrene se i ode... A selektor kaže 'kako bi mu, pa neka psovka. To je mislim bila utakmica protiv Bugarske".

Bogdanović nije želeo da otkrije o kom bivšem reprezentativcu se radi i nada se da Draganu Stojkoviću Piksiju niko neće prilaziti sa ovakvim sumanutim zahtevima.

Podsetimo, naša reprezentacija je poslednji put igrala protiv Bugarske u Humskoj 2008. godine, kada je selektor Orlova bio pokojni Radomir Antić. Bila je to oproštajna utakmica legendarnog Save Miloševića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track