TSC U SENTI DOČEKUJE PROLETER Janković: Nemaju kontinuitet kakav su imali na jesen, pokušaćemo to da iskoristimo
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC U SENTI DOČEKUJE PROLETER Janković: Nemaju kontinuitet kakav su imali na jesen, pokušaćemo to da iskoristimo

Fudbal -

Fudbaleri TSC-a pokušaće da iskoriste trenutnu slabu formu Proletera i pobede novosadski klub, izjavio je danas pomoćni trener Stefan Janković.

"Proleter je u odnosu na prvi deo sezone ušao u neku vrstu promenljive forme, više nemaju kontinuitet kakav su imali na jesen. Čini mi se da su u prethodne tri utakmice primili više od 10 golova u gostima, a mi ćemo pokušati da iskoristimo njihovu trenutnu slabost. Naravno, mi protivnika poštujemo kao ekipu, nije sporno da imaju individualni kvalitet, ali mi uvek idemo na pobedu", rekao je Janković na konferenciji za novinare.

TSC će sutra od 17.00 na stadionu u Senti dočekati Proleter u 29. kolu Super lige Srbije.

"Veoma sam zadovoljan igrom svog tima u prethodnom periodu, kao i osvojenim bodovima u poslednje dve utakmice i pobedom protiv Indjije u prijateljskom meču. Cilj nam je da ostvarimo što veći broj pobeda, kraj sezone se približava, a nama nije svejedno koje mesto ćemo zauzeti na tabeli. Imamo velike ambicije i idemo na pobedu", kazao je Janković.

Vezni igrač Dejan Milićević je istakao da TSC očekuje zanimljiva utakmica protiv ekipe Proletera koja je uvek nezgodan protivnik.

"U prvom delu prvenstva su nas pobedili sa 1:0 i vreme je da im se revanširamo za taj meč. Imali smo pauzu od 10-ak dana i osvežili smo ekipu. Dobro smo trenirali i spremni smo za sutrašnji meč. Nadam se dobroj igri i pobedi i novim bodovima", naveo je Milićević.

TSC i Proleter posle 28 kola srpskog prvenstva imaju po 42 boda.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track