NIŠLIJE NA TEŠKOM ISPITU U LUČANIMA: Trener Radničkog veruje u pobedu protiv Mladosti
Foto: @starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NIŠLIJE NA TEŠKOM ISPITU U LUČANIMA: Trener Radničkog veruje u pobedu protiv Mladosti

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović rekao je danas da očekuje dobru igru protiv Mladosti iz Lučana, ali da će njegovoj ekipi biti potrebno i malo sreće u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije

"Dobro smo radili tokom ove pauze i očekujem da budemo na potrebnom nivou. Trebaće nam naravno i malo sreće, a s obzirom na to da u poslednje vreme nismo njeni miljenici, sada se nadam da će nam se malo vratiti u Lučanima. U svakom slučaju znamo šta nam je činiti. Imamo plan, idemo tamo da se nadigravamo i na pobedu i verujem da ćemo uspeti", rekao je Gaćinović.

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine, u petak se nastavlja tamičenje u domaćem prvenstvu. Fudbaleri Radničkog igraju od 17 časova u Lučanima protiv Radničkog, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.

Gaćinović neće moći da računa na povrdjene Nikolu Stevanovića, Dušana Pantelića i Filipa Markovića. On je rekao da su to važni igrači za ekipu, ali da veruje da će njihove zamene ispuniti očekivanja.

"Mladost je nekako najsličnija nama prema načinu igre. U pitanju je tim prepun isksusnih internacionalaca i prekaljenih superligaških fudbalera i moraćemo da budemo na maksimumu ukoliko želimo da ostvarimo povoljan rezultat", naveo je Gaćinović. ; U prvom delu sezone Radnički i Mladost odigrali su na Čairu nerešeno 1:1.

Posle 28 kola, Radnički je deveti na tabeli sa 38 bodova, a Mladost zauzima 14. mesto sa 33 bodova

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track