KUN NE POSTAJE TOBDŽIJA! Trener Arsenala: Nećemo poslati ponudu za Aguera
Foto: EPA/PETER POWELL

DEMANT

KUN NE POSTAJE TOBDŽIJA! Trener Arsenala: Nećemo poslati ponudu za Aguera

Fudbal -

Trener Arsenala Mikel Arteta odbacio je mogućnost dovodjenja fudbalera Mančester sitija Serhija Aguera, kome ističe ugovor na kraju sezone.

Aguero je najbolji strelac u istoriji Sitija, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule u Premijer ligi, FA kup i pet trofeja u Liga kupu, a na kraju sezone ističe mu ugovor i napustiće klub sa Etihada.

Kako je preneo Skaj, upitan da li će Arsenal poslati ponudu za Aguera, Arteta je odgovorio: "Ne, ne, ne.. videćemo šta će se s njim dogoditi u budućnosti".

Osim po ukupnom učinku, Aguero će ostati upamćen i po golu u nadoknadi vremena, kojim je u poslednjem kolu protiv Kvins Park Rendžersa doneo pobedu i titulu Mančester sitiju, u sezoni 2011/2012.

"Svako ko je blizak sa Serhiom reći će istu stvar. On je verovatno bio glavna osoba ili jedna od tri glavne osobe koja je nosila taj projekat. Nije samo način kojim je igrao već i njegova harizma, ličnost, kakav je. Svi u klubu ga vole. Tužno je što odlazi neko kao on, ali mislim da će biti upisan u klupsku istoriju zbog onoga što je uradio", naveo je Arteta

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track