NADMENA ZVEZDA POKAZALA PRAVO LICE Stefan Mitrović otkrio nove detalje o RONALDU: Arogantni Portugalac nas je PSOVAO na Marakani!
Foto: @starsport

CR7 POKAZAO MRAČNU STRANU

NADMENA ZVEZDA POKAZALA PRAVO LICE Stefan Mitrović otkrio nove detalje o RONALDU: Arogantni Portugalac nas je PSOVAO na Marakani!

Fudbal -

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović prokomentarisao je ponašanje portuglaskog asa Kristijana Ronalda na utakmici u Beogradu.

Podsetimo, Srbija i Portugal odigrali su nerešeno 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a utakmica je ostala upamćena po nepriznatom golu Kristijana Ronalda u nadoknadi vremena.

Stefan Mitrović je herojski intervenisao na gol liniji i tako sačuvao Srbiji važan bod u borbi za direktan plasman na Mundijal.

Sudije nisu videle da je lopta prešla gol liniju pre čudesne intervencije srpskog defanzivca, što je potpuno izbacilo iz takta Krsitijana Ronalda. Portugalac je divljao na terenu, vređao sudije, dobio žuti karton, a zatim demonstrativno bacio kapitensku traku i krenuo u svlačionicu pre poslednjeg zvižduka.

Kada su se slegli utisci sa ovog uzbudljivog meča, Mitrović je za "TV Prvu" opisao kako je izgledao duel sa Ronaldom i prokomentarisao sramno ponašanje jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Kristijano Ronaldo, Stefan Mitrović
foto: @starsport

Na pitanje da li ih je Ronaldo opsovao, Stefan je kratko odgovorio:

"Naravno!"

Mitrović ne krije da su sa previše respekta prema protivniku ušli u meč.

"Primili smo dva glupa gola, ali dali smo sve od sebe u drugom poluvremenu, videli smo im strah u očima u drugom poluvremenu, bili smo jedina ekipa koja je postojala u drugom poluvremenu, to nam je ranije nedostajalo, da pokažemo karakter kada nam ne ide, videla se nervoza kod Ronalda, to mu se desilo u Srbiji kao retko gde, da bude potpuno nadigran i inferioran. Drago mi je da smo protiv evropskog šampiona bili bolji i da smo ih nadigrali".

Junak Srbije istakao je da mu se nije dopalo ponašanje Kristijana tokom meča.

"Poštujem ga mnogo kao sportistu, jer je on pravo primer kako se ophodi prema sportu i simbol je profesionalca. Na terenu je malo drugačije, arogantan je u komunikaciji, ne dozvoljava da mu niko priđe previše, to mi se nije svidelo kod njega, ali svako ima svoj stav", rekao je Mitrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track