SRPSKI FUDBAL JE APSURD! TO NEMA NIGDE NA SVETU! Bivši Zvezdaš žestoko opleo: Pobediš 17 mečeva u nizu, a ne smanjiš zaostatak!
Foto: Profimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

SRPSKI FUDBAL JE APSURD! TO NEMA NIGDE NA SVETU! Bivši Zvezdaš žestoko opleo: Pobediš 17 mečeva u nizu, a ne smanjiš zaostatak!

Fudbal -

Bivši fudbaler Crvene zvezde Ivan Vukomanović bez dlake na jeziku je govorio o aktuelnim dešavanjima u domaćoj Superligi.

Nekadašnji trener Standarda, Slovana i Apolona smatra da da u ovakvoj ligi Zvezda i Partizan nemaju takmičarski ritam. Sve utakmice, osim derbija, su im na nivou prijateljskih ili običnog treninga.

Zvezda i Partizan dominiraju u domaćem šampionatu. "Večiti" su u Superligi Srbije vezali po 17 pobeda, što jasno govori da je liga od 20 klubova potpuni promašaj.

"To je jedan fudbalski apsurd. Ne postoji zemlja na svetu, bilo koji šampionat, gde drugoplasiran tim pobedi 17 utakmica za redom i ne smanji bodovni zaostatak u odnosu na prvog. To stanje nije normalno i nije dobro čak ni za onog ko je prvi", kaže Vukomanović za "Danas" i dodaje:

Ivan Vukomanović
foto: Profimedia

"Ova liga je veoma loša proba zadovoljavanja svih mogućih prijatelja i drugara koji su hteli da se takmiče u njoj. Vi ste time razvodnjili kvalitet, zna se da je pregršt utakmica namešteno, ne postoji kvalitetna infrastruktura, suđenje je loše… Ova Superliga bi najviše smela da ima 10, maksimalno 12 klubova, nikako više".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track