HIT IZBOR, DAME U BRAZILU IZGLASALE: Bane, drugo dupe sveta, samo Hulk ima lepšu guzu (FOTO)
Foto: Profimedia

ludo burazere, ludo

HIT IZBOR, DAME U BRAZILU IZGLASALE: Bane, drugo dupe sveta, samo Hulk ima lepšu guzu (FOTO)

Fudbal -

Pobednik takmičenja je Brazilac Hulk, a naš as je ovo takmičenje osvajao 2015. godine

Zanimljiv izbor, i to među pripadnicama lepšeg pola, održan je u Brazilu. Naime, tamošnje dame birale su fudbalera sa najlepšom zadnjicom!? Epilog je bio neverovatan, makar po nas u Srbiji. Drugo mesto na listi fudbalera sa najboljom pozadinom pripalo je našem Branislavu Ivanoviću!

Branislav Ivanović
foto: Profimedia

Žene su bile fascinirane onim što su videle među 20 kandidata. U užem izboru ušla su njih šestorica. Pored Hulka i Baneta Ivanovića za titulu su se borili Nejmar, Kilijan Mbape, Kristijano Ronaldo i Dejvid Bekam. Članice žirija glasale su na osnovu fotografija poznatih fudbalera, procenjivale veličinu i lepotu pozadine.

Brazilci su podsetili da je Bane Ivanović u istom ovom izboru 2015. godine ubedljivo pobedio.

- Njegova zadnjica izgleda super. Onako zategnuta i velika. Zaljubila sam se - rekla je Leila Dantas, članica žirija iz države Piaui.

Pobednik je ipak postao domaći as Hulk. Brazilac se ove sezone vratio u otadžbinu i sada igra za klub Atletiko Mineiro. Očigledno je i dalje magnet za žene u Brazilu, koje imaju specifičan ukus kada je u pitanju izbor najseksepeilnijih muškaraca.

- Od Svetskog prvenstva nisam mogla da zaboravim Hulkovu zadnjicu, ona je najlepša u svetu fudbala - istakla je Suzana Simonet, članica žirija iz Santa Katarine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja