HIT IZJAVA! Rade Bogdanović u svom stilu: Derbi ćemo pamtiti po tome što se GROF OŽENIO!
Foto: Printscreen

HIT IZJAVA

HIT IZJAVA! Rade Bogdanović u svom stilu: Derbi ćemo pamtiti po tome što se GROF OŽENIO!

Fudbal -

Rade Bogdanović, bivši reprezentativac naše zemlje, na zanimljiv način je prokomentarisao 164. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Bivši igrač Atletiko Madrida je u svom prepoznatljivom stilu analizirao okršaj "večitih". Naime, gostujući u emisiji "Sputnjik sport - Miljanov korner" Rade je istakao da 7. april neće ostati upamćen po derbiju, koji nije ispunio očekivanja ljubitelja fudbala u Srbiji.

"Ovaj derbi ćemo pamtiti po tome što se na taj dan oženio Grof Božović", našalio se Rade Bogdanović.

Podsetimo, duel između Crvene zvezde i Partizana završen je rezultatom 1:0, a strelac jedninog gola na meču bio je Mirko Ivanić.

"Derbi je sam po sebi ispunio očekivanja, ona na koja smo navikli, bilo je borbenosti, trke, tenzije, ali i veoma malo fudbalskih poteza, malo igre na tehniku. Ivanić je odigrao dobro, imao je nekoliko dobrih poteza, evidentno je da ima tehničke kvalitete koji odudaraju od ostalih fudbalera", kaže Bogdanović.

Bogdanović smatra da je Partizan morao da izgubi ovaj meč.

"Кada nekog sameljete kao što je Partizan samleo Zvezdu u prvom poluvremenu, kada joj je dozvolio samo jedan šut u okvir gola, kada ne iskoristite te šanse, onda vas i Bog kazni. Primili su gol iz kornera, imali su dobru kontru koja je rezultirala prečkom, ali kada je Zvezda dala gol osetilo se da nemaju snage u igri, da su potonuli. Nisu iskoristili svoje šanse, realno je da su morali da izgube posle takve dominacije u prvih 45 minuta", zaključio je bivši as.

Kurir sport/Sputnjik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track