FRANCUSKA VEZA NA MARAKANI: Mirko Ivanić skautiran od strane poznatog kluba, na leto bi mogao da napusti Zvezdu!
Foto: @starsport

za vreme derbija

FRANCUSKA VEZA NA MARAKANI: Mirko Ivanić skautiran od strane poznatog kluba, na leto bi mogao da napusti Zvezdu!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde snimljen od emisara Bordoa

Mirko Ivanić igra sezonu života u dresu Crvene zvezde. Prvi je strelac tima sa 16 golova, a njegov pogodak glavom u sredu, odlučio je pobednika 164. večitog derbija. Zavio je popularni Mića Partizan u crno.

Kako Kurir saznaje, francuski Bordo skautirao je veznog fudbalera Crvene zvezde i on bi u slučaju dobre ponude na leto mogao da napusti Marakanu. Emisari poznatog kluba iz Francuske gledali su ga na delu u derbiju, i imali šta da vide, posebno u drugom poluvremenu, kada je Ivanić sa mesta levog krila vraćen na poziciju bliže golu.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Mirko Ivanić je tokom zime praćen od strane Majnca, međutim, pitanje je hoće li nemački klub ostati u Bundesligi i naredne sezone. Bilo je i interesovanja za momka iz Bačkog Jarka od strane ruskog kluba Dinama iz Moskve. Odlične partije protiv Milana, kao i tokom cele grupne faze Lige Evrope nisu prošle nezapaženo.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Jasno je da Mirko Ivanić (27) ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2022. godine i da će predstojeće leto biti prava prilika za klub iz Ljutice Bogdana dobro zaradi na njegovoj prodaji. Ranije se pominjala suma od 3.000.000 evra koja bi zadovoljila apetite čelnika kluba. Međutim, nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Ivanić produži ugovor sa Crvenom zvezdom i pomogne ekipi da se sledećeg leta kroz kvalifikacije domogne grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track