FSS PROGOVORIO O NOVOM SKANDALU U SRPSKOM FUDBALU: Potvrdili sumnje u nameštanje utakmica!
Foto: Filip Plavčić

istraga u toku

FSS PROGOVORIO O NOVOM SKANDALU U SRPSKOM FUDBALU: Potvrdili sumnje u nameštanje utakmica!

Fudbal -

Fudbalski savez Srbije (FS S) potvrdio je danas da postoji sumnja Evropske fudbalske federacije (UEFA) u vezi ishoda dve utakmice u Srbiji.

UEFA je dostavila Fudbalskom savezu Srbije podatke, potkrepljene ozbiljnim sumnjama o nameštanju dve utakmice u domaćim takmičenjima.

"Na osnovu praćenja uplata u kladionicama u Evropi i Aziji, nadležni predstavnici evropske fudbalske federacije identifikovali su ozbiljne anomalije i prosledili obimnu dokumentaciju u kancelariju Fudbalskog saveza Srbije na beogradske Terazije", navodi se u tekstu Sport kluba.

Tu informaciju potrvdio je Fudbalskog saveza Srbije preko portparola Milana Vukovića, prenose mediji.

"Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima, koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utakmicama. Proces pred nadležnim organima Fudbalskog saveza Srbije je u toku, trenutno ne možemo da otkrivamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena", saopštio je Vuković.

Nije Partizan razočarao u večitom derbiju, ali jeste izgubio, pa će večeras (19.00) crno-beli protiv Radničkog iz Niša gledati da se iskupe za taj poraz u najvažnijoj utakmici proleća. Kvota na keca je 1,27, a na kombinazziju 1&3+ 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Radnički Niš.

Kurir sport/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track