DORTMUND OSLABLJEN U REVANŠU: Borusija želi do podviga protiv strašnog Sitija!
Foto: EPA/Peter Powell

Liga šampiona

DORTMUND OSLABLJEN U REVANŠU: Borusija želi do podviga protiv strašnog Sitija!

Fudbal -

Fudbaler Borusije Dortmud Džejdon Sančo nije spreman za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a pod znakom pitanja su i nastupi Marka Rojsa i Matsa Humelsa, rekao je danas trener nemačkog tima Edin Terzić.

Fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo nije spreman za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija, a pod znakom pitanja su i nastupi Marka Rojsa i Matsa Humelsa, rekao je danas trener nemačkog tima Edin Terzić.

"Imamo nekoliko povređenih igrača, videćemo ko će moći da igra", rekao je Terzić na konferenciji za novinare.

"Džejdon nije imao dovoljno vremena, neće igrati. Rojs i Humels su zamenjeni u subotnjem meču (protiv Štutgarta)... Situacija je takva kakva je, više volim da pričam o rešenjima nego o problemima. Pokušaćemo da na teren izvedemo ekipu sa kojom možemo da pobedimo", dodao je on.

Fudbaleri Borusije Dortmund dočekuju sutra Mančester siti u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. U prvom meču, odigranom prošle nedelje, Siti je slavio sa 2:1.

"Bila bi neverovatna priča da pobedimo Mančester siti i stignemo do polufinala Lige šampiona uprkos problemima koje imamo. Verujemo u to, ali samo verovanje neće biti dovoljno", rekao je Terzić.

"U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da igramo protiv vrhunskog tima. Izgubili smo i sada moramo da postignemo gol. Samo odbrana neće biti dovoljna", dodao je on.

Revanš meč čevrtfinala Lige šampiona izmedju Borusije Dortmund i Mančester sitija igra se sutra od 21.00

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track