Najnovije vesti

INTERPOL DOLAZI U SRBIJU, TRAŽI FUDBALSKE KRIMINALCE! Afera nameštanje mečeva biće isterana do kraja! KO ĆE U ZATVOR?
Foto: @starsport

alarm

INTERPOL DOLAZI U SRBIJU, TRAŽI FUDBALSKE KRIMINALCE! Afera nameštanje mečeva biće isterana do kraja! KO ĆE U ZATVOR?

Fudbal

Međunarodna kriminalistička policijska organizacija na svojim stranicama prenela vest o sprovođenju istrage u našoj zemlji

UEFA sumnja u određene utakmice Superlige i Prve lige Srbije da su nameštene i da je na njima uzet ogroman novac u kladionicama u Aziji. Zbog svega iznesenog i Interpol se zainteresovao za dešavanja na fudbalskim terenima naše zemlje.

Bilten Interpola usko specijalizovan za neregularnosti u sportu prenosi izjavu portparola FSS Milana Vukovića da je reagovala UEFA, odnosno da ima sumnji u neke od utakmica Superlige i Prve lige. U prilog tome, UEFA je tražila od FSS da sprovede istragu i obavesti je o rezultatima.

- Tačno je da smo dobili određene podatke od UEFA u vezi sa mogućim neregularnostima koji ukazuju na to da je došlo do narušavanja integriteta u pojedinim utamicama. Proces pred nadleznim organima FSS je u toku, trenutno ne možemo da otkrivamo više detalja. Javnost će ubrzo biti o svemu obaveštena - potvrdio je Milan Vuković, portparol FS Srbije pre dva dana.

Utakmice, Nameštanje
foto: Think

S obzirom da je i Interpol preneo ovu vest na svojim bilten stranicama, sasvim je izvesno da su zainteresovani za celu stvar. Hoće li se uključiti u istragu zavisi od UEFA i njenih disciplinskih organa.

Ono što je sigurno, ovakve vesti ne idu u prilog sportu i fudbalu u Srbiji, jer šalju negativnu sliku u svet.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...