NE PRAVITE OD MUVE MAGARCA! Piksi oštro odgovorio na pitanje o novom "Crnogorcu" Urošu Đurđeviću: A ŠTO, JEL ON NEKO ČUDO?!
Foto: Printscreen, Profimedia

objasnio

NE PRAVITE OD MUVE MAGARCA! Piksi oštro odgovorio na pitanje o novom "Crnogorcu" Urošu Đurđeviću: A ŠTO, JEL ON NEKO ČUDO?!

Fudbal -

Velika prašina podigla se u fudbalskoj javnosti Srbije kada je napadač Sportinga iz Hihona odlučio da prihvati poziv Crne Gore da igra za njihovu reprezentaciju.

Đurđević (27) se nalazi u životnoj formi, u drugoj ligi Španije je ove sezone postigao čak 21 gol i mnogi su smatrali da zaslužuje poziv selektora Srbije.

Na pitanje zašto je Srbija ispustila Đurđevića, selektor Dragan Stojković Piksi imao je jasan odgovor:

- A što, je l' on neko čudo? Mislim da ništa nije ispušteno. Dobar je igrač, ali... Možda umesto Aleksandra Mitrovića!? Vlahovića ili Jovića, ne znam!? Ne znam gde ga vidite?! - kaže Piksi za "Sportski žurnal" i dodaje:

"Nemojte da pravimo od muve magarca, niti smo ga izgubili, niti je on nas izgubio. Dobar je igrač, ali ne vidim to kao nešto što je izgubljeno".

Podsetimo, Đurđević je rekorder po broju nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, međutim, odlučio je da više ne čeka poziv svoje zemlje, pa je prihvatio ponudu da zaigra za Crnu Goru.

Kurir sport/Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track