ARBITAR KOJI JE PUCAO SEBI U GLAVU SUDIO DERBI: Iliev posebno pamti pobedu nad Zvezdom u kojoj je Mišić bio pomoćnik Deleviću
Foto: Printscreen

pre dve decenije

ARBITAR KOJI JE PUCAO SEBI U GLAVU SUDIO DERBI: Iliev posebno pamti pobedu nad Zvezdom u kojoj je Mišić bio pomoćnik Deleviću

Fudbal -

Slavko Mišić, bivši fudbalski sudija, delegat FSS je izvršio samoubistvo u Zemunu.

On je u automobilu pucao iz pištolja sebi u glavu. Prevezen je u Urgentni centar i davao je znake života. Međutim, uprkos borbi lekara da mu spasu život, on je preminuo.

Slavko Mišić
foto: Fudbalski savez Beograda

Mišić je bio dugogodišnji pomoćnik na mnogim utakmicama domaćeg šampionata, pa i na večitom derbiju.

Zajedno sa glavnim sudijom Dejanom Delevićem i drugim pomoćnikom Draganom Petrovićem delio je pravdu na 116. večitom derbiju.

Taj derbi će ostati upamćen i po tome što je jedan od pomoćnika Dejana Delevića, glavnog arbitra tog susreta, bio Slavko Mišić, koji je u ponedeljak izvršio samoubistvo.

To je ujedno bio i jedan od interesantnijih derbija u dugoj istoriji ovog rivaliteta, u kom su crne-beli poveli preko kapitena Saše Ilića, a Zvezda je do izjednačenja došla pogotkom Gorana Drulića.

Sve se moglo završiti drugačije da je Branko Bošković potom realizovao jedanaesterac, ali Radovan Radaković pročitao nameru protivnika.

Pitanje pobednika na stadionu u Humskoj rešio je Ivica Iliev, svojim prvim golom u derbijima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track