ZOVE SE KAO REPREZENTATIVAC SRBIJE, A IMA SRCE VELIKO KAO SVEMIR: Zvezdin klinac zalaže dres kako bi pomogao drugarici! VIDEO
Foto: FK Crvena zvezda

pošaljimo sms

ZOVE SE KAO REPREZENTATIVAC SRBIJE, A IMA SRCE VELIKO KAO SVEMIR: Zvezdin klinac zalaže dres kako bi pomogao drugarici! VIDEO

Fudbal -

Desetogodišnji Filip Kostić stavio dres Milana Pavkova na aukciju kako bi prikupio 250.000 dolara za lečenje Magdalene Nedeljković

Njegovo srce veliko je kao svemir, iako ima samo deset godina.

Njegovi ime je Filip Kostić.

Odlučio je da dres koji je dobio na poklon od Milana Pavkova stavi na aukciju, kako bi pomogao svojoj drugarici sedmogodišnjoj Magdaleni Nedeljković koja boluje od tuberozne skleroze i kojoj je potrebno 250.000 dolara za operaciju i lečenje u Hjustonu u Americi.

Filip Kostić, Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Već dve godine Filip trenira u Crvenoj zvezdi. Putuje dva puta nedeljno iz Kosovske Mitrovice do Beograda šest sati, kako bi učio fudbal na Marakani. Crvena zvezda ispunila mu je želju kao članu kluba i on je pratio trening prvog tima.

Filip Kostić, Crvena zvezda
foto: Instagram

- Putujem šest sati do Beograda, odradim trening, pa se autobusom vratim kući. Utorokom i četvrtkom. Naporno mi je samo kad putujem, dok mi je na treningu super - rekao je Filip Kostić za emisiju "Zvezda kids" kod Anastasije Velanac.

Fotografisao se sa Njegošem Petrovićem, Slavoljubom Srnićem, Željkom Gavrićem i Nikolom Krstovićem. Zatim sa Gelorom Kangom, Nemanjom Milunovićem i Milanom Rodićem. Od Milunovića je dobio zanimljiv savet, da nikada ne igra pozadi, već samo napred, što Filip i radi, jer je špic.

Na kraju, dečaka je dočekalo veliko iznenađenje, jer je dobio dres svog omiljenog fudbalera - Milana Pavkova. Filip se potom fotografisao sa visokim napadačem Crvene zvezde.

Otkrio je da kod kuće ima knjigu o Dejanu Stankoviću, sa kojim se takođe slikao i proveo nekoliko minuta u prijatnom razgovoru sa trenerom Crvene zvezde. Potom se slikao i sa Dijegom Falčinelijem, za kojeg je rekao da će ga zameniti u prvom timu. Za kraj imao je dirljivu poruku:

Filip Kostić, Crvena zvezda
foto: Instagram

- Kosovo je srce Srbije!

Magdaleni Nedeljković može se pomoći na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 933 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human933 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000823183-23

Uplatom na devizni račun: 160600000082342864 IBAN: RS35160600000082342864 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Magdalena Nedeljković - NBS IPS QR kod*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track