RECKO PRETI UEFOM: FSS mu potvrdio suspenziju na 18 meseci, trener Dinama iz Vranja tvrdi da se na tome neće završiti
Foto: Starsport©

nema kraja

RECKO PRETI UEFOM: FSS mu potvrdio suspenziju na 18 meseci, trener Dinama iz Vranja tvrdi da se na tome neće završiti

Fudbal -

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je da je trener Dinama iz Vranja Dragan Antić suspendovan na 18 meseci iz fudbala, zbog nedoličnog ponašanja na meču protiv Trajala, odnosno, napada na četvrtog sudiju.

Popularni Recko je poručio čelnicima FSS da se neće na ovome završiti, tvrdi da nije kriv i da će slučaj završiti u UEFA.

- Tragedija je ko sve radi u FSS. Nadam se da će sada da reaguje UEFA, podneli smo sve snimke sa spornih utakmica i na ovome se sigurno neće završiti. Ako treba Dinamo će istupiti iz lige, jer nećemo da trpimo iživljavanja i ponižavanja pojedinaca - rekao je Antić, prenosi Sportski žurnal.

- Rekao sam istinu i šta se stvarno desilo pod Bagdalom. Delegat je izjavio da sam napao četvrtog sudiju i da je komesar za bezbednost branio, što nije istina, jer sam se raspravljao sa glavnim arbitrom zbog drugog žutog kartona. Sada planiram da podnesem krivičnu prijavu protiv delegata, zbog lažno napisane izjave, ali i komesara, jer je fizički nasrnuo na mene uhvativši me za ruke.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track