ČOVEK ZVANI PROMAŠAJ Skupocena Čelsijeva zvezda se ponovo propisno IZBLAMIRALA: Sa 5 metara nije uspeo da pogodi gotovo prazan gol
Foto: Profimedia

kiksara

ČOVEK ZVANI PROMAŠAJ Skupocena Čelsijeva zvezda se ponovo propisno IZBLAMIRALA: Sa 5 metara nije uspeo da pogodi gotovo prazan gol

Fudbal -

Napadač Čelsija Timo Verner postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon jednog šokantnog promašaja u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Čelsi je u Madridu odigrao nerešeno sa Real Madridom (1:1), a nemački reprezentativac je glavni krivac što se Plavci u London nisu vratili sa pobedom.

U 10. minutu meča Verner je propustio sjajnu priliku da donese prednost svom timu. Nakon jedne kontre i sjajne povratne lopte Pulišića, Nemac je ostao sam na pet metara od golmana Reala. Mogao je da ga pita Tiba Kurtou u koji ugao želi da mu šutira... Međutim, napadač Čelsija je gađao pravo u njega.

Nemac se ove sezone "proslavio" neverovatnim promašajima.

Timo Verner
foto: Printscreen Twiter

Njegov čuveni kiks u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Severne Makedonije i dalje se prepričava. Verner je na tom meču propustio kolosalnu priliku iz kategorije "lakše pogoditi nego promašiti", pa su mu duhoviti Makednoci zbog toga uručili državljanstvo.

Čelsi je za nemačkog napadača izdvojio čak 47.500.000 funti. Stigao je u klub u junu 2020. godine, potpisao petogodišnji ugovor sa Plavcima i nedeljno prima 170 hiljada funti.

Doveden je kao veliko pojačanje, a sada se navijači Čelsija hvataju za glavu kada ga vide sa loptom ispred protivničkog gola.

Prštaće večeras (21.00) u polufinalu Lige šampiona, u Parizu igraju PSŽ i Mančester Siti, dva kluba s neograničenim budžetima i vrhunskim asovima u svojim redovima. Kvota na keca je 3,10, na iks 3,40, na dvojku 2,30, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Mančester Siti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track