TRESE SE FUDBALSKA EVROPA! Italijani tvrde: Ronaldo se vraća u MANČESTER, ali samo pod jednim uslovom!
Foto: Profimedia

bomba

TRESE SE FUDBALSKA EVROPA! Italijani tvrde: Ronaldo se vraća u MANČESTER, ali samo pod jednim uslovom!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Portugalac Kristijano Ronaldo, mogao bi ponovo da obuče dres slavnog Mančester junajteda!

Italijanski mediji prenose da je Ronaldo nezadovoljan u Juventusu i da razmatra sve opcije kako bi već na leto promenio sredinu.

Kako stvari trenutno stoje, njegova naredna destinacija je Mančester.

Ronaldo je preko svog menadžera Žorža Mendeša već kontaktirao čelnike Junajteda i jasno stavio do znanja da je spreman da pregovara, a iz engleskog kluba su poručili da dobrodošao pod jednim uslovom - ako je spreman da prihvati upola manju platu od ove koju ima u Juventusu.

Portugalac u Torinu trenutno ima 31 milion evra godišnje.

Iako ima još godinu dana ugovora sa Juventusom, klub iz Torina mu neće praviti problem, jer je njegova plata ogroman teret za budžet kluba i žele da ga se reše.

Kristijano želi dvogodišnji ugovor sa Junajtedom i klub je spreman da mu izađe u susret. Portugalac nakon isteka ugovora želi da se preseli u MLS ligu i tamo stavi tačku na neverovatnu karijeru.

Kristijano ima 36 godina i ove sezone je postigao 32 pogotka za "staru damu" na 39 utakmica.

Podsetimo, Ronaldo je od 2003. do 2009. godine nastupao za Mančester junajted. Odigrao je 292 utakmice u dresu engleskog kluba i postigao 118 golova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track