MIRKO IVANIĆ BI MOGAO U ITALIJU: U Crvenoj zvezdi trljaju ruke, biće para, Deki dao preporuku gazdi Sampdorije!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

pravac Serija A

MIRKO IVANIĆ BI MOGAO U ITALIJU: U Crvenoj zvezdi trljaju ruke, biće para, Deki dao preporuku gazdi Sampdorije!

Fudbal -

Najbolji fudbaler crveno-belih u sezoni koja je pri kraju mogao bi ovog leta da se preseli u Đenovu

Mirko Ivanić bi od leta trebalo da zaigra u Seriji A! Njegov novi klub mogao bi da bude Sampdorija, a grad življenja Đenova.

O čemu se zapravo radi? Italijanski mediji pišu da je trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao lepe preporuke gazdi Sampdorije Masimu Fereru vezano za Mirka Ivanića. Vezni fudbaler crveno-belih odigrao je dve fantastične utakmice protiv Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, i kao takav zapao za oko italijanskim klubovima.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mirko Ivanić u junu ulazu u poslednju godinu ugovora sa Crvenom zvezdom i čini se da je ovo leto najbolja opcija za njegovu prodaju. Ranije su Ivanića tražili nemački Majnc i ruski Dinamo iz Moskve. Tada se spekulisalo da Crvena zvezda za njega traži 3.000.000 evra, dok Italijani pišu da je njegova cena 5.000.000 evra.

Hoće li Mirko Ivanić napustiti stadion "Rajko Mitić" tokom leta, ili će čelnici kluba ostati pri ranijem stavu da niko ne može biti prodat pre 31. avgusta kada se završavaju kvalifikacije za Ligu šampiona, pokazaće vreme.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Valja podsetiti da je Mirko Ivanić došao u Crvenu zvezdu iz beloruskog Bate Borisova za 1.300.000 evra u januaru 2019. godine. U početku nije se snašao kod trenera Vladana Milojevića, ali je kod Dejana Stankovića prosto eksplodirao i postao najbolji fudbaler crveno-belih u sezoni koja je na izmaku.

Kurir sport/www.clubdoria46.it/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track