PARTIZAN IMA VIZIJU ZA PRELAZNI ROK: Ljuba Fejsa je dobrodošao u Humsku, ali je njegova milionska plata veliki problem!
Foto: Privatna Arhiva

bingo

PARTIZAN IMA VIZIJU ZA PRELAZNI ROK: Ljuba Fejsa je dobrodošao u Humsku, ali je njegova milionska plata veliki problem!

Fudbal -

Iskusni vezni fudbaler ima ugovorom zagarantovanih 1.800.000 evra u Al Ahliju, ali mu se ne ostaje u Džedi

Pisali smo prošle nedelje da čelnici Partizana žele da u letnjem prelaznom roku rasterete budžet prodajom igrača koji imaju veliku platu. Ali, crno-beli paralelno rade i u suprotnom smeru, već je napravljena lista fudbalera koje bi rado videli u Humskoj.

Ljubomir Fejsa

Jedan od onih koji bi Partizanu dobrodošao u novoj sezoni svakako je Ljubomir Fejsa (32), koji je već nosio crno-beli dres, od 2008. do 2011. godine. Svojim iskustvom i znanjem sigurno bi bio od velike pomoći treneru Aleksandru Stanojeviću.

Ljubomir Fejsa je član ekipe Al Ahli iz Saudijske Arabije, sa kojom ima ugovor do juna 2022. godine. Međutim, Arapi ne poštuju dogovor i Fejsi se ne ostaje u Džedi, posebno nakon odluke trenera Vladana Milojevića da prošlog meseca napusti klub. Valja pomenuti, da je Fejsa upravo na reč Milojevića stigao u Al Ahli.

Ljubomir Fejsa ugovorom ima garantovanu platu u Al Ahliju od 1.800.000 evra. To je novac koji Partizan svakako ne može da mu ponudi, čak ni upola manju sumu. Ali, crno-beli se uzdaju u trenera Aleksandra Stanojevića i lojalnost Ljubomira Fejse. Prelazni rok pokazaće da li je ovaj transfer moguće realizovati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track