DA LI JE PRAVA BOMBA NA POMOLU? Enfild podrhtava, Jirgen Klop poručio skautima Liverpula da prate Dušana Vlahovića!
Foto: FSS

čeka se zemljotres

DA LI JE PRAVA BOMBA NA POMOLU? Enfild podrhtava, Jirgen Klop poručio skautima Liverpula da prate Dušana Vlahovića!

Fudbal -

Srpski napadač pod budnim okom nemačkog stručnjaka i slavnog kluba sa Enfilda

Srbin Dušan Vlahović je fudbaler kojeg u Liverpulu želi Jirgen klop. Napadač Fjorentine eksplodirao je u Seriji A, postigao 17 godina u italijanskom prvenstvu, što je bilo sasvim dovoljno da slavni klub sa Enfilda počne da ga prati.

Jirgen Klop
foto: Profimedia

Engleski mediji pišu da je Jirgen Klop još tokom zime dao jasan signal skautima Liverpula da prate Dušana Vlahovića. Cena za visokog i snažnog Srbina koji kretnjama i golovima neodoljivo podseća na Zlatana Ibrahimovića je između 40.000.000 i 50.000.000 evra, što ne bi trebalo da bude problem za Liverpul. Plus, Vlahović ima 21 godinu, što se uklapa u transfer politiku "crvenih".

Opet, engleski novinari su rezervisani što se tiče srpskog napadača. Pitaju se, da li bi se gabaritni Dušan Vlahović uprkos svojoj eksplozivnosti i brzini mogao uklopiti u sistem Jirgena Klopa. Pominju i Vlahovićevu lošiju defanzivu, a porede ga i sa Kristijanom Bentekeom koji se nije proslavio na Enfildu.

Dušan Vlahović, Fjorentina, Fiorentina
foto: Profimedia

Opet, poslednju reč daje Jirgen Klop, jer samo on zna šta može sa Dušanom Vlahovićem. S obzirom da se trozubac Salah-Firmino-Mane prilično otupeo, jasno je da je Liverpulu više nego potrebna sveža krv.

Kurir sport/www.liverpoolecho.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track