FILIP JE NAŠAO NAČIN DA POMOGNE DRUGARICI KOJOJ ZA LEČENJE TREBA 250.000 DOLARA: Dres Pavkova na aukciji za Magdalenu!
Foto: FK Crvena zvezda

GEST ZA POŠTOVANJE

FILIP JE NAŠAO NAČIN DA POMOGNE DRUGARICI KOJOJ ZA LEČENJE TREBA 250.000 DOLARA: Dres Pavkova na aukciji za Magdalenu!

Fudbal -

Desetogodišnji Filip Kostić stavio dres fudbalera Crvene zvezde Milana Pavkova na aukciju kako bi prikupio 250.000 dolara za lečenje Magdalene Nedeljković. i on se sada i zvanično nalazi u ponudi.

Filip je odlučio da dres koji je dobio na poklon od Milana Pavkova stavi na aukciju, kako bi pomogao svojoj drugarici sedmogodišnjoj Magdaleni Nedeljković koja boluje od tuberozne skleroze i kojoj je potrebno 250.000 dolara za operaciju i lečenje u Hjustonu u Americi.

Filip Kostić, Crvena zvezda
foto: Instagram

Već dve godine Filip trenira u Crvenoj zvezdi. Putuje dva puta nedeljno iz Kosovske Mitrovice do Beograda šest sati, kako bi učio fudbal na Marakani. Crvena zvezda ispunila mu je želju kao članu kluba i on je pratio trening prvog tima.

- Putujem šest sati do Beograda, odradim trening, pa se autobusom vratim kući. Utorokom i četvrtkom. Naporno mi je samo kad putujem, dok mi je na treningu super - rekao je Filip Kostić za emisiju "Zvezda kids" kod Anastasije Velanac.

Fotografisao se sa Njegošem Petrovićem, Slavoljubom Srnićem, Željkom Gavrićem i Nikolom Krstovićem. Zatim sa Gelorom Kangom, Nemanjom Milunovićem i Milanom Rodićem. Od Milunovića je dobio zanimljiv savet, da nikada ne igra pozadi, već samo napred, što Filip i radi, jer je špic.

Na kraju, dečaka je dočekalo veliko iznenađenje, jer je dobio dres svog omiljenog fudbalera - Milana Pavkova. Filip se potom fotografisao sa visokim napadačem Crvene zvezde.

Otkrio je da kod kuće ima knjigu o Dejanu Stankoviću, sa kojim se takođe slikao i proveo nekoliko minuta u prijatnom razgovoru sa trenerom Crvene zvezde. Potom se slikao i sa Dijegom Falčinelijem, za kojeg je rekao da će ga zameniti u prvom timu. Za kraj imao je dirljivu poruku:

Filip Kostić, Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

- Kosovo je srce Srbije!

Magdaleni Nedeljković može se pomoći na sledeći način:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 933 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human933 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000823183-23

Uplatom na devizni račun: 160600000082342864 IBAN: RS35160600000082342864 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Magdalena Nedeljković - NBS IPS QR kod*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track