LAZAR RISTOVSKI SE OGLASIO POSLE PROTESTA ZVEZDE: Neće vam pasti kruna s glave jer smo se malo nasmejali na vaš račun!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

GLUMAC UPUTIO IZVINJENJE

LAZAR RISTOVSKI SE OGLASIO POSLE PROTESTA ZVEZDE: Neće vam pasti kruna s glave jer smo se malo nasmejali na vaš račun!

Fudbal -

Slavni srpski glumac Lazar Ristovski oglasio se saopštenjem posle protesta koji su mu uputili čelnici kluba sa Marakane.

Serija koja se emitovala radnim danima na javnom servisu izazvala je prvo oštru reakciju sa stadiona "Rajko Mitić", a zatim i reakciju tvorca serije Lazara Ristovskog.

Kao razlog navodi se 14. epizoda u kojoj je Crvena zvezda savladala svoju filijalu Grafičar sa 7:0, čime je osvojila titulu nacionalnog šampiona Srbije, prenosi Telegraf.

EKSKLUZIVNIO! DEJAN STANKOVIĆ POSTAO GLUMAC: Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja!

Zbog toga su čelnici crveno-belih reagovali protestnim pismom u kome se kritikuje ovakvo predstavljanje aktuelnog šampiona Srbije.

Tim povodom oglasio se tvorac serije, ali i glavni glumac Lazar Ristovski.

Lazar Ristovski
foto: Ana Paunković

"Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao.

Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedniaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba; sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Marakana, Stadion Rajko Mitić, fudbal, tunel
foto: Nebojša Mandić

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili", stoji u pismu Lazara Ristovskog.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja