ZVEZDA ZABRINUTA ZBOG FORSIRANJA LJAJIĆA: Rasim je Partizanov čovek, dobro znamo kako nam je bilo kada je vladao Tole
Foto: Filip Plavčić, Zorana Jevtić

reakcija

ZVEZDA ZABRINUTA ZBOG FORSIRANJA LJAJIĆA: Rasim je Partizanov čovek, dobro znamo kako nam je bilo kada je vladao Tole

Fudbal -

U Ljutice Bogdana pomno prate kampanju za predsednika FSS

Prema saznanjima Kurira određeni krugovi u FSS bliski Crvenoj zvezdi zameraju Rasimu Ljajiću da je čovek fudbalskog kluba Partizan, čiji je bio potpredsednik i dugi niz godina član uprave.

Rasim Ljajić
foto: Beta Dragan Gojić

Izbor Rasima Ljajića za predsednika Saveza svakako bi uslovio reakciju Crvene zvezde. Zato je na delu već sada fudbalska diplomatija, tačnije već sada se razmišlja da klubu sa Marakane, odnosno njihovom kadru bude predloženo da dobiju mesto generalnog sekretara, što je druga po redu važna funkcija u Savezu.

Kako je Kuriru rečeno u Crvenoj zvezdi ne pamte po dobru vladavinu Partizanovog kadra Fudbalskim savezom. U Ljutice Bogdana dobro pamte osam godina vladavine Tomislava Karadžića. Podsećaju i da sa Slavišom Kokezom nisu imali dobru komunikaciju. Tokom pet godina koliko je on vodio Savez, Crvena zvezda nije imala dobru saradnju sa FSS tri godine.

Crvena zvezda, Dejan Stanković, Zvezdan Terzić
foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

U Crvenoj zvezdi su svesni da su u proteke četiri godine napravili veliki pomak, posebno što se tiče pozicioniranja u Evropi, gde su igrali dve grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, te dva puta dočekali evropsko proleće. Zato i poručuju da njihov glas treba da se čuje kada je u pitanju izbor predsednika FS Srbije.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track