REŠENA MISTERIJA RONALDOVOG PONIŠTENOG GOLA U BG! Tarabići poručuju: Sarađujte sa Kremnima kako bi otišli na SP u Katar VIDEO
Foto: RINA

ZANIMLJIVO

REŠENA MISTERIJA RONALDOVOG PONIŠTENOG GOLA U BG! Tarabići poručuju: Sarađujte sa Kremnima kako bi otišli na SP u Katar VIDEO

Fudbal -

Kremna - Iako se dugo čeka da Orlovi vrate staru slavu srpskom fudbalu i kvalifikuju se na Svetsko prventsvo u Kataru naredne godine, u rodnom selu čuvenih Tarabića kažu da će to učiniti samo ako učine jednu stvar - dođu na pripreme u Kremna na obroncima Tare. Dragan Pjević tumač Kremanskog proročanstva kaže da je u nekoliko navrata slao pisma podrške selekciji i poruku da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija.

Kremna, Tarabići
foto: RINA

"Imajući u vidu da sa Kremnima kao mesto proroka treba sarađivati, 2010 godine zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Kremne na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njimu kaže nije hteo sarađivati, nažalost znamo kako su se završile kvalifikacije na svetskom prvestvu po našu zemlju, ispala je u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka. Nakon toga smo pisali pisma Tomislavu Karadziću isto tako nisu poslušali i nisu se kvalifikovali u Brazil 2014-te godine, a ni na Evropsko prvenstvo", kazao je za RINU Dragan.

Kremna, Tarabići
foto: RINA

Međutim, to nije jedini put kada su Tarabići su predvideli neuspeh selekcije. U poslednje vreme Dragan je poslao nekoliko pisama doskorašnjem predsedniku FSS Kokezi sa porukom da dođu na pripreme u Kremne i proćiće na Svetsko prvenstvo, ali vapaji nisu urodili plodom a Dragan ne bi ponovo da pominje šta se u skorije vreme izdešavalo upravo sa Kokezom.

Kremna, Tarabići
foto: RINA

"Upravo smo sada napisali pismo selektoru Draganu Stojkoviću - Piksiju da sarađuje sa Kremnima kako bi prošao na prvenstvu u Kataru 2022. godine, odgovor i dalje čekamo. Ono što samo mogu i sada da mu poručim da se gol Ronalda protiv Portugala u odlučujućim minutima utakmice nije video, jer je u pitanju očigledno bila viša sila, arbitar nije video da je lopta prešla belu liniju. Da je gol bio priznat Portugalija bi pobedila sa 2:1 i otišla dalje, a Srbija ne bi imala bilo ikakvih šansi za prolaz, i poručujem "ti selektore razmišljaj da li ćeš sarađivati sa Kremnima da bi na jesen imao uspeha i otišao u Katar ili ostati u Srbiji i gledati takmičenje preko televizora", dodao je Pjević.

Kremna, Tarabići
foto: RINA

U septembru Srbija igra odlučijući meč protiv Luksemburga za prolazak u eliminacionu fazu takmičenja. Deset pobednika grupa direktno će se plasirati na Mundijal u Kataru, dok će deset drugoplasiranih ekipa igrati baraž od marta 2022. godine, zajedno sa još dve najbolje plasirane reprezentacije iz upravo okončane Lige nacija, ukoliko se proročanstvo otvari i fudbalski stručnjaci budu sarađivali sa Kremnima, mogli da pakujemo navijačke zastavice kad za to dođe vreme.

RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track