TEŠKO JE U LUČANIMA: Stanojević pred meč protiv Mladosti otkrio kakve su šanse da Suma i Obradović igraju u finalu Kupa
Foto: Starsport©

Superliga Srbije

TEŠKO JE U LUČANIMA: Stanojević pred meč protiv Mladosti otkrio kakve su šanse da Suma i Obradović igraju u finalu Kupa

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegova ekipa spremna za poslednji meč Superlige Srbije protiv Mladosti i istakao da nikad nije lako igrati u Lučanima.

"Mladost je opstala u ligi još ranije, igraju rasterećeno. Vidim da su neke mlade igrače koristili u poslednjim utakmicama, ne znam u kom će sastaju izaći, ali sigurno da su podigli formu... Nikad nije lako u Lučanima", rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Mladosti u utakmici poslednjeg, 38. kola Super lige Srbije.

"Dobro je stanje ekipe. Videćemo još danas na treningu, ali generalno su se svi oporavili, osim igrača koji su već bili povredjeni. Spremni odlazimo na put", rekao je Stanojević.

Upitan koliko je ponosan na činjenicu da je Partizan protiv svih kandidata za ispadanje odigrao maksimalno, Stanojević je odgovorio: "Ja sam ponosan na svaku pobedu, na sve utakmice koje smo odigrali jer znam koliko smo truda svi uložili, pogotovo igrači. Nije lako pobedjivati u kontinuitetu, a oni to rade, pokazuju stabilnost bez obzira koja je utakmica".

Partizan je trenutno u seriji od osam pobeda, a posle gostovanja u Lučanima crno-bele očekuje finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Na pitanje da li će sezonu završiti sa deset pobeda u nizu, Stanojević je rekao "prvo da prodje deveta".

Novinare je zanimalo i kolike su šanse da Sejduba Suma i Ivan Obradović budu spremni za finale Kupa.

"Baš je teško pitanje. Uvek ste optimista, ali za sada je to teško... Svaki dan je važan, rade terapije i videćemo koliko će biti spremni", rekao je Stanojević.

Utakmica Mladost - Partizan igra se u utorak od 18.05.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track