JEDVA ČEKA LETO: Kejn ponovo izrazio želju da napusti Totenhem
Foto: AP

nezadovoljan

JEDVA ČEKA LETO: Kejn ponovo izrazio želju da napusti Totenhem

Fudbal -

Fudbaler Totenhema Hari Kejn ponovo je obavestio upravu da želi da napusti klub ovog leta.

Kako je preneo Skaj, uprava londonskog kluba počela je da se raspituje o napadačima na tržištu, što bi moglo da znači da je spremna da razmotri želju Kejna.

Totenhem ne želi da proda najboljeg strelca Premijer lige u ovoj sezoni, a Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi bili su u kontaktu sa predstavnicima 27-godišnjeg napadača, kako bi se raspitali o mogućem transferu.

Skaj je preneo da Kejn namerava da ostane u Premijer ligi i da želi da se sve reši pre početka Evropskog prvenstva, na kome će igrati za Englesku, od 11. juna.

Kejn je u nedavnim izjavama u više navrata navodio da želi da se bori za trofeje u evropskim klupskim takmičenjima.

Uprava kluba je, kako se navodi, uspela da ubedi Kejna da ostane u klubu, kada je u sezoni 2019/2020 Žoze Morinjo zamenio na klupi Maurisija Poketina.

Čelnici Totenhema nadali su se da će saradnja sa Morinjom biti uspešna, ekipa je u decembru bila prva u Premijer ligi, ali je posle povrede Kejna pokvarila formu i sezonu će završiti van prve četiri ekipe i bez plasmana u Ligu šampiona.

Uoči poslednja dva kola Totenhem je šesti na tabeli sa 59 bodova, koliko ima i Vest Hem na sedmom mestu, koje vodi u Konferencijsku ligu sledeće sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track