MITAR MRKELA SAMOUVEREN: Sa Dekijem možemo da vratimo Crvenu zvezdu na stare evropske staze slave!
Foto: FK Crvena Zvezda

sad korak dalje

MITAR MRKELA SAMOUVEREN: Sa Dekijem možemo da vratimo Crvenu zvezdu na stare evropske staze slave!

Fudbal -

Sportski direktor šampiona tvrdi da je Stanković odradio sjajan posao i da ga u budućnosti čekaju novi izazovi

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da novi ugovor sa Dejanom Stankovićem pokazuje međusobno poverenje uprave kluba i trenera.

- Ovo je sigurno jedan lep dan za sve zvezdaše, Dejan Stanković je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. Produžetak saradnje predstavlja dokaz poverenja koje klub pokazuje prema treneru. Mislim da je Stanković odradio sjajan posao u poslednjih godinu i po dana. Rezultati su bili izvanredni i očekujem da se u predstojećem periodu ponove – kazao je Mrkela.

Dejan Stanković
foto: FK Crvena Zvezda

Sportski direktor crveno-belih je naglasio ciljeve kluba u budućnosti, a osvrnuo se i na dosadašnju saradnju sa Stankovićem.

- Naš cilj je da uvek idemo napred, da podižemo lestvicu naviše. Proteklih godina smo napravili sjajne rezultate. Želimo da sa Stankovićem na čelu napravimo iskorak i u Evropi i kada su u pitanju domaći okviri i da se Crvena zvezda vrati na staze stare slave koje su započele neke starije generacije. Dejan Stanković i ja imamo svakodnevnu komunikaciju. Stalno radimo analizu utakmica koje su se odigrale za vikend i pravimo planove za budućnost. Imamo dosta dobru saradnju i mislim da rezultati to i pokazuju – zaključio je Mrkela.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track