NEMANJA ČOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ VOJVODINE U MINULOJ SEZONI: Hvala svim navijačima na tome, mnogo su nam nedostajali
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

NEMANJA ČOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ VOJVODINE U MINULOJ SEZONI: Hvala svim navijačima na tome, mnogo su nam nedostajali

Fudbal -

Napadač Vojvodine Nemanja Čović izabran je za najboljeg fudbalera tog kluba u tek završenoj sezoni, u tradicionalnom izboru navijača.

On je ujedno bio najbolji strelac tima ove sezone sa 12 golova u svim takmičenjima, a na 35 odigranih utakmica zabeležio je još i dve asistencije.

"Ovo je svakako jedno vrlo lepo priznanje i hvala svim navijačima na tome. Mislim da je konkurencija bila zaista velika i da ne bi bilo nezasluženo da je neko drugi izabran za najboljeg, jer je bilo mnogo igrača koji su ovu sezonu odigrali izuzetno dobro", rekao je Čović, prenosi klub.

"Navijači su nam mnogo nedostajali i nadam se da će već početkom sledeće sezone moći ponovo da dođu na stadion, odnosno da ćemo kroz sve naredne izazove ponovo ići zajedno", dodao je on.

Vojvodina, FK Vojvodina
foto: Starsport©

U glasanju za najboljeg igrača na sajtu fkvojvodina.com, najbliži pratilac Čoviću bio Nikola Drinčić, a potom Slavko Bralić, dok su ga na listi strelaca pratili Petar Bojić i Miljan Vukadinović, koji su postigli po 11 golova.

Najbolji asistent Vojvodine ove sezone je bio Nikola Drinčić sa osam asistencija, a pratili su ga Miljan Vukadinović sa šest, odnosno Dejan Zukić i Arandjel Stojković sa po četiri.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track