NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA ZAVRŠIO KARIJERU: Mihajlov u 39. godini okačio kopačke o klin
Foto: @starsport

kraj karijere

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA ZAVRŠIO KARIJERU: Mihajlov u 39. godini okačio kopačke o klin

Fudbal -

Štoper Miloš Mihajlov odlučio je da završi svoju igračku karijeru u svojoj 39. godini.

Odbrambeni igrač sa velikim iskustvom odlučio je da stavi tačku na karijeru dugu preko 20 godina, koja je počela u Voždovcu, a nastavila se u Partizanu, Turskoj, Kini, Norveškoj i Kazahstanu.

Mihajlov je profesionalnu karijeru započeo u Voždovcu i bio deo najvećeg uspeha kluba kada je u sezoni 2005/2006 osvojeno treće mesto u Superligi Srbije i kada je izboren plasman u evropska takmičenja, u kojima na kraju klub nije učestvovao zbog odustajanja.

Navijači Partizana najviše će ga pamtiti po golu koji je postigao u 128. Večitom derbiju koji je odigran na stadionu „Rajko Mitić“ 2007. godine, kada je glavom matirao Ivana Ranđelovića za veliku radost navijača Partizana.

"Iako mi je žao što je došao kraj karijere, ponosan sam što sam do kraja nastupao na visokom nivou . Drago mi je što sam završio karijeru u Železničaru iz Pančeva, iako sam tamo bio samo šest meseci, uspeli smo da ispunimo cilj i uverio sam se da i u Prvoj ligi Srbije postoje klubovi koji funkcionišu na ozbiljnom nivou. Gol u derbiju definitivno ostaje kao najlepša uspomena, zajedno sa nastupanjem u Ligi Evrope sa Partizanom. Uzeću vremena da se posvetim sebi i porodici nakon zaista duge karijere i odlučiću nakon toga da li ću ostati vezan za fudbal i dalje", poručio je Mihajlov.

Nakon Partizana Mihajlov je nastupao za Konjaspor u Turskoj, da bi kroz karijeru nastupao i u Rumuniji, Kini, Norveškoj, Kazahstanu. Mihajlov je najveći trag ostavio u matičnom Voždovcu za koji je nastupao u tri navrata i dres Zmajeva je oblačio u preko 250 utakmica i zaslužio status legende beogradskog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track