RONALDO I JUVE DA ČASTE SRBINA: Darko Lazović čudesnim potezom rešio dramu za Ligu šampiona i spasao Staroj dami sezonu! VIDEO
Foto: Printscreen

napoli mu ovo neće oprostiti

RONALDO I JUVE DA ČASTE SRBINA: Darko Lazović čudesnim potezom rešio dramu za Ligu šampiona i spasao Staroj dami sezonu! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Verone osvojili su bod protiv Napolija (1:1) u poslednjem kolu Serije A i tako omogućili Juventusu da naredne sezone nastupa u najelitnijem evropskom takmičenju.

U 38. kolu italijanskog šampionata vodila se žestoka bitka za mesta koja obezbeđuju plasman u Ligu šampiona. Napoliju je bila neophodna pobeda protiv Verone na domaćem terenu kako bi bio siguran učesnik elitnog takmičenja naredne sezone, ali tim trenera Gatuza nije uspeo da slomi otpor borbene Verone.

Pri rezultatu 1:1 domaćin je svim silama krenuo ka golu gostiju. Verona se branila kao da joj život zavisi od ishoda ovog meča, a u moru sjajni reakcija odbrane gostujućeg tima izdvojio se neverovatan potez srpskog reprezentativca Darka Lazovića.

Naime, nakon jednog kornera Napoli je imao idealnu priliku da zatrese mrežu Verone. Bakajoko je šutirao sa nekih šest metara udaljenosti u nebranjeni deo mreže, a Lazović je uspeo da izblokira njegov udarac i tako spreči siguran gol Napolitanaca.

Zahvaljujući ovom remiju Juventus je završio na četvrtoj poziciji i tako spasao sezonu.

Na plasmanu u Ligu šampiona slobodno mogu da zahvale Srbinu...

Reakciju Lazovića možete pogledati na 2.48

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track