ZVEZDA KAŽNJAVA MARKA GOBELJIĆA: Fudbaler se kaje zbog svog postupka, a klub više neće tolerisati takve ispade!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

pala odluka

ZVEZDA KAŽNJAVA MARKA GOBELJIĆA: Fudbaler se kaje zbog svog postupka, a klub više neće tolerisati takve ispade!

Fudbal -

Mitar Mrkela preneo stav crveno-belih povodom nemilih scena na finalu Kupa Srbije.

Marko Gobeljić biće kažnjen po klupskom pravilniku, zbog toga što je provocirao Vladimira Stojkovića na finalu Kupa Srbije, odluka je FK Crvena zvezda. Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela objasnio je da takvo ponašanje nije u maniru duge tradicije i džentlmenskog ponašanja.

Marko Gobeljić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek i svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju i nikada nećemo tolerisati ovakve ispade - naveo je sportski direktor Mitar Mrkela u pisanoj izjavi i dodao:

Mitar Mrkela
foto: Www.crvenazvezdafk.com

- Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom I nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni.

Posle utakmice, trener Crvene zvezde Dejan Stanković jasno je rekao da će se Marko Gobeljić pokajati, jer je neprimeren postupak uradio vrele glave.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track