NOVI DETALJI SUKOBA Fudbaler Zvezde otkrio šta je rekao Stojkoviću posle penala i priznao: ŽELEO SAM DA IZBACIM PARTIZAN IZ TAKTA
Foto: @starsport

otvoreno

NOVI DETALJI SUKOBA Fudbaler Zvezde otkrio šta je rekao Stojkoviću posle penala i priznao: ŽELEO SAM DA IZBACIM PARTIZAN IZ TAKTA

Fudbal -

Napadač Crvene zvezde Nikola Krstović otkrio je detalje sukoba sa golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije, pošto je posle penala bila bolja od večitog rivala Partizana.

Jedan od izvođača u crveno-belom taboru bio je i mladi fudbaler Nikola Krstović, koji je jednim gestom uspeo da poremeti igrače Partizana i promeni tok penal serije.

Krstović je posle dobro realizovanog penala provocirao golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji je naseo na igru 16 godina mlađeg rivala, gurnuo mu je loptu u facu i nastao je opšti haos na terenu.

To je potpuno poremetilo crno-bele, koji su nakon incidenta promašili dva penala i tako ostali bez trofeja.

"Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre!" Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta", kaže za "Sportski žurnal" Krstović.

Krstović je priznao da je želeo da je imao nameru da isprovocira fudbalere Partizana.

"Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je" moj ćale u Beogradu" Milan Borjan odradio sve kako treba", otkriva fudbaler Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track