ERDOGAN ZOVE MARKOVIĆA U ISTANBUL: Fudbaler Partizana mogao bi ovog leta da ode u Bašakšehir!
Foto: @starsport

zov turske

ERDOGAN ZOVE MARKOVIĆA U ISTANBUL: Fudbaler Partizana mogao bi ovog leta da ode u Bašakšehir!

Fudbal -

I Malatija zainteresovana za krilnog igrača crno-belih

Bašakšehir, turski klub iz Istanbula i miljenik tamošnjeg predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, zainteresovan je za Lazara Markovića. Prema informacijama iz Turske, Partizan bi mogao da zaradi oko 2.000.000 evra od transfera, što bi bio lep novac za klub i letnji prelazni rok.

Aleksandar Vučić, Redžep Erdogan
foto: Predsedništvo Srbije

Pored Bašakšehira, šampiona Turske iz 2020, za koji igra povremeni srpski reprezentativac Danijel Aleksić, za Lazara Markovića zainteresovan je još jedan turski klub - Malatija. I oni su spremni da izdvoje skoro iste finansije za krilnog igrača Partizana, a pre nekoliko nedelja pominjali su se i Arapi.

Lazar Marković
foto: Starsport©

U Humskoj su raspoloženi za transfer, jer plata Lazara Markovića (27) koja iznosi više od 500.000 evra po sezoni predstavlja ozbiljno opterećenje za budžet kluba. Uz to, popularni Markec imao je prilično lošu sezonu, bez obzira na poverenje koje mu je ukazivao trener Aleksandar Stanojević.

Kontakti između zainteresovanih strana su uspostavljeni, a finalizacija transfera mogla bi da usledi početkom prelaznog roka, tačnije tokom leta.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track